Competence Center

Competence Center

DOMINION EXPERTS biedt geen algemene diensten aan maar voorziet in specifieke kennis binnen specifieke technische domeinen.

Het Competence Center heeft een sterke focus op Java en .NET technologie.

Onze teams bestaan uit technische mensen met minimum 3 jaar ervaring in hun kennisdomein tot de ervaren senior profielen. De competenties gaan van pure ontwikkeling tot projectleiding, met specifieke specialisaties en persoonlijke carriërekeuzes en –evoluties zoals teamlead, scrum master, software architect.

Elke competentie is een persoonlijke carriërekeuze en geen opgedrongen bedrijfscultuur. Daarom dat we mogen beweren dat onze klanten niet alleen beroep doen op bedreven maar ook gedreven Human Capital.

Dominion Experts versterkt zijn Competence Center, contacteer ons voor het bespreken van de opportuniteiten bij ons bedrijf!

Het selecteren en recruteren bij Dominion Experts verloopt enigszins anders dan doorsnee. Technische vaardigheden kunnen worden aangeleerd mits de juiste ingesteldheid. De wil om te gaan voor een persoonlijk carriëreplan is een karaktereigenschap die in de genen zit. Eerst het gen detecteren, de kennis kunnen we aanleren.