Het was leuk te zien dat om 12u de eerste Dominions al fris en monter (of is het fris en fruitig) paraat waren in de Pladutse 3 voor de start van onze teambuilding event!

Na een lekkere broodjesmaaltijd en rijstpap met gouden lepeltjes werden we na een korte, maar hilarische uitleg over de werking (of vooral niet werking) van de 2Cvtjes, door onze doe coach Christel in groepjes verdeeld met een duidelijke ‘observatie‘ opdracht voor onderweg.

En hop, weg waren we met de geit voor een onvergetelijke, soms spannende, maar vooral zeer plezierige tocht langs de Vlaamse Ardennen. Onderweg waren er de nodige pitstops om de dorstige mens te laven, tot aan de Snepkaai in Gent.
Als deel van onze observatieopdracht werd gevraagd om te letten op het woordgebruik tijdens deze rit, hierbij viel woordgebruik zoals “Aaaaaa!”, “Help!”, “Heeft er iemand mijn stylo gezien?” en “Die remmen werken niet!” op.
Gelukkig heeft iedereen de rit overleefd!

Vlug verdelen over 2 prachtige boten met al even prachtige kapiteins voor een relax boottochtje over de Gentse wateren ….dachten we! Wat was dit fun toen de boten na een uurtje tuffen plots alle 620pk lieten brullen op het kanaal voor een race van jewelste. Lachen, gieren, brullen, tieren, vasthouden, draaien, tegen de G krachten in!

Wat gingen die 2Cvtjes daarna veel sneller richting Oudenaarde Donk voor een drankje in de beachclub.

Dit gedeelte werd afgesloten met een feedback moment door Christel De Cock. Onze soft skills zijn weer wat aangescherpt!

Afsluiten deden we dit event met een heerlijk diner op onze vaste plaats, Restaurant Tanderus in Nokere.